LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Äntligen är vårt badrum klart!

2021-03-21 | Före & Efter, Inredning, Inspiration, Victoria Skoglund

Det är inlägget är ett betalt samarbete med K-rauta

Vi har de senaste månaderna renoverat vårt badrum och nu är det äntligen klart!

Tänk att ett badrum kan ge så mycket huvudbry och tankeverksamhet. Har suttit i timmar på Pinterest för att samla på mig bilder och inspiration.  Vårt badrum är litet och det kräver verkligen att man tänker till för att få ut så mycket som möjligt av ytan. Var ska uttagen sitta, förvaring, krokar, belysning m,m?

Hur som helst så hade jag en sak högst upp på min önskelista. Det var en sån där sminkspegel som går att justera ljuset på. Vi bodde på ett hotell i Italien för några år sedan som hade en stor rund spegel som gav ett fantastiskt mysigt sken och jag har inte kunnat släppa tanken på den. Därför blev jag så glad när jag såg att K-rauta  ( som är min samarbetspartner ) hade den i sitt sortiment.

Bakom tygskynket ( som ska sys upp litegrann ) har vi gömt undan tvättmaskinen. Vi har ingen separat tvättstuga och ej heller torktumlare av miljöskäl. Jag hänger ut tvätten på en vinda så snart vädret tillåter.

Just nu har K-rauta badrumsveckor så passa på att titta in där. 

Den ger ett fantastiskt led ljus i en frostad ring i glas, och det går att växla mellan både kallt och varmt beroende på vilken stämning man önskar ha i badrummet. Naturligtvis kan den hänga i andra rum också om man vill.

Jag funderar på att ha den mindre storleken i vår hall. Beställ här. 

Kranen som syns på bilden kommer också från K-rauta och tycker den blev så fin tillsammans med den stora porslinshon och kalkstensskivan.

Ni hittar den här. 

Vi har kaklat in väggarna där toalettstolen sitter och den kommer också från K-rauta.

Badrumskåpen har vi ritat själva och fått hjälp att bygga av en god vän som är finsnickare. Vill även tipsa om att K-rauta har kostnadsfria projektplaneringar. Oavsett om du är i planeringsfasen, mitt inne i ett renoveringsprojekt, eller närmar dig slutet så kan ni få hjälp av dem som är proffs. Boka här. 

Nedan ser ni en bild innan renoveringen.

Bild efter renovering.

Läs mer om mina tips kring badrumsrenovering här. 

Och naturligtvis är en bukett med julrosor livsavgörande..

Jag är så glad för vårt badrum och det känns otroligt lyxigt att kliva in där tidigt på morgonen och ta en varm dusch. Vi firade att det var klart häromkvällen. Vi satt på varsin stol med ett litet glas prosecco, tände ljus och skålade. I dessa tider får man försöka göra vardagen till något extra, och vi är säkert inte ensamma om att renovera i pandemi tider.

/ Victoria

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0