LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Årets Höst & Julmarknader

2018-08-13 | Handelsträdgården

Även om solen strålar, vindarna är varma och vi badar i sjön på kvällarna har planeringen för hösten och vintern börjat på Zetas.

Vi inväntar leverans av löken och den går redan att förbeställa här, så passa på att redan nu köpa hem din favorit. I år har vi flera nya ljuvliga sorter som kommer förgylla din trädgård till våren. För vi vet ju att även om vi är mitt i sommaren nu och planerar för hösten, kommer den dagen i februari komma då du längtar efter vårens första tecken.

En annan mycket rolig sak vi lägger vår tid på just nu är planeringen av årets Höst & Julmarknader. Vi har redan nu satt datumen så att du kan lägga in dessa i din kalender om du vill besöka oss eller ställa ut hos oss.

Den 6-7:e oktober går årets höstmarknad av stapeln. Som vanligt finns här en blandning av konsthantverk, keramik, textilier och mycket gott för magen och närproducerade delikatesser. Trädgårdscaféet dukar upp med mycket gott och värmande att äta och dricka. Varmt välkomna att inleda hösten hos oss!

Vår julmarknad som alltid brukar vara väldigt populär har vi i år valt att ha två helger. Den 17 – 18 samt den 24 – 25 november 2018 är det dags! En av årets absoluta höjdpunkter tycker vi. Butiken och Årstidstorget fylls till bredden av kransar, amaryllis, hyacinter, julrosor och iskonvaljer. Patinerade krukor, silverskimrande julkulor och en mängd fina dekorationer, som gör julen extra vacker, förgyller grankvistar och mossa. Trädgården blir varm och inbjudande av tända eldar och marschaller. Vår trädgård är så vacker även under vintertid, så det är fint att kunna använda den och visa upp den även då. Under marknaden serverar vårt trädgårdscafé värmande soppa, och annat gott.

Det som gör våra marknader så populära och unika är alla våra fantastiska utställare. Än finns det plats kvar för dig som vill ställa ut på årets marknader, en eller flera.

Du anmäler ditt intresse här!

Men ännu är det tid kvar av sommaren så se till att njuta ordentligt av det varma vädret, blommande trädgårdar och ljusa kvällar. Kom gärna och besök oss i vår butik i Segeltorp där vi just nu har vackra blommande perenner och årstidstorget fyllt av grönska. Stanna upp, njut och ta en lunch eller fika i vårt trädgårdscafé. För er som inte har möjlighet att komma till oss i Segeltorp är vår e-handel öppen dygnet runt. Och glöm inte att boka in datumen för våra marknader i er kalender!

Varmt välkomna!

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0