LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Auktion i Böda

2014-07-17 | Blandat

Igår var det auktion i Böda. Jag och mina väninnor var självklart på plats. Vi älskar att gå på auktioner och det är verkligen ett av  sommarens höjdpunkter. Denna gången fanns det mycket fint. Gamla skrin, stolar, speglar och linne. Jag letade efter blå tallrikar och ropade in den här samlingen i blårandig glasyr. Det är så fint att duka med och ikväll blir det smördillslungad färskpotatis serverad i dessa karotter. För idag kommer min Johan och yngsta son. Som jag längtat efter dem! 

Auktionsfynd

Ropade även in de här gröna glasen med ristade vinrankor. Det var bara fem stycken, men det är fint att blanda gamla och nya glas med varandra. Tycker det blir en så charmig och opretantiös känsla när man bjuder in till middag och inte allt är så perfekt.

Auktionsfynd

Jo, jag vet..kanske behöver jag inte fler glas.. Men kunde inte motstå den här lådan med tunna tunna vin och likörglas.

Auktion i Böda

Nu ska jag förbereda middagen, duka fint med nya tallrikarna och hälla upp ett glas bubbel med färska hallon. För nu kommer de snart 🙂  En liten bukett med den doftande alba rosen ’Chloris’ ska få pryda sonens nattduksbord.

Rosa alba Chloris

Kram V

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0