LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Balkongen före och efter

2021-06-29 | Före & Efter, Inspiration, Terrassen, Victoria Skoglund

Det här inlägget är ett betalt samarbete med K-Rauta 

 Vi har under en längre tid levt med ett något svajigt och genomruttet balkongräcke och kom äntligen till beslut att vi nog måste byta ut räcket innan en olycka händer.

Såklart vände jag mig tilll K-Rauta som hjälpt oss att renovera badrummet. Se mer från badrummet här. De har proffsiga projektplanerare och hjälper noviser som mig att räkna ut hur mycket material som går åt. Samt smidigheten att få hemleverans direkt till uppfarten.

Här ser ni några före och efter bilder.

Vi beställde även nya möbler från K-Rauta och valde de svarta fåtöljerna i aluminium ( Loungeset Baku från Cello ) med mörkgrå dynor. Det ingår även två fotpallar som gör det extra bekvämt när man vill sitta länge och läsa morgontidningen eller ta ett glas vin i solnedgången.

Fåtöljerna är dessutom mycket lätta vilket gör det smidigt om man vill flytta in dem i skuggan. De är lätta och tvätta av med såpa och vatten när det fallit pollen elller annan smuts på dem. Nästan helt underhållsfria!

 Just nu har de extra bra pris 6.993 .- ( Ord. 9,990.- ) Beställ här. 

 Det röda trädet som syns i bakgrunden heter Amerikanskt Judas träd ( Cercis canadensis ’Forest Pansy’ ) och det måste tas in i garaget på vintern. 

 I kopparkålen blommar blå Pratia som övervintras i växthuset.

Vill ni läsa fler balkong och terrasstips :  klicka här. 

/ Victoria

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0