LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Bästa ljusslingan med dimbara lampor

2021-11-13 | Jul, Växthus, Victoria Skoglund

Det här inlägget är ett betalt samarbete med K-rauta

Vi närmar oss advent och astrarna och de japanska gräsen står som skira stadiga formationer intill den stora urnan. Det är så fint när frosten lägger sig som små pälsmössor på anisisopens torkade blommor. Ligusterhäcken form tydliggör vinterträdgårdens form. Marken är lätt frusen och skimrar av små isstjärnor som lagt sig mellan alla bladveck. Jag tycker om hortensians fluffiga bruna torra blommor. Ovanför växthuset står fågelbordet påfyllt med både torkade tranbär och fettstinna solrosfrön. Sjön har fått ett tunt istäcke och himlen blir dess alldeles egna vinterspegel.

Advent är på ingång och jag fyller växthuset med julrosor , tallris och en skål med äpplen. Förra årets vackra lampslinga från K-rauta  hängs upp och jag tycker det guldiga ljuset som är dimbar  i tre olika nyanser är så fin.  Lamporna är LED och går att byta ut om någon går sönder vilket är ett extra plus. Jag har dock inte behövt byta ut någon ännu, så kvalitén är det inget fel på. Gillar hållbara produkter som inte behöver bytas ut varje år.

Lampslingan är för inomhusbruk och 8.5 meter lång. Klicka här.  

Det är så fint när det glittrar i glastaket när jag kommer hem från jobbet om kvällarna. Behovet av ljus både inomhus och i trädgården är extra stor just nu.
 Hos K-Rauta kan ni hitta flera olika lampslingor. Jag vill rekommendera den här både för det vackra ljuset och att den är dimbar och har utbytbara lampor. Se hela deras sortiment här.
Det är så mysigt när jag kommer hem från jobbet och kör in bilen på uppfarten och ser det glittrande växthustaket.
Ikväll intar vi årets första varma glögg. Kaminen är tänd och fårskinnsfällarna är på plats. Skål och välkommen sköna advent.
/ Victoria

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0