LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Dagen efter..

2014-11-24 | Blandat

Har tagit ledigt idag efter en veckas intensivt arbete med att förbereda och hålla julmarknad i helgen på Zetas. Sitter hemma vid köksbordet och har tänt ljus. Skriver ett par krönikor, tittar på fåglarna som fladdrar kring fågelbordet. Försöker hitta ny kraft för ytterliggare en vecka med förberedelser inför adventshelgen.

Victoria Skoglund

Kanske ställer jag ibland för höga krav på hur jag vill att Zetas ska vara och hur det ska upplevas. Men när jag får respons från alla er som besöker Zetas känner jag att det är värt det. Vill också passa på att lyfta upp mina medarbetare som igår var totalt utarbetade. Men ändå med glatt humör packade ihop tunga marknadsstånd med gott humör i mörkret efter stängning. Utan dem skulle det inte vara så roligt att bygga och driva Zetas. Det var en otroligt lyckad marknad och vädret hjälpte såklart till. Solen tittade stundtals fram på söndagen. Under förmiddagen var det på gränsen lite för trångt, men vi är såklart väldigt glada att så många kommer och besöker oss!

Zetas julmarknad

Ikväll ska jag träffa min vän Lasse Bengtsson. Vi ska se ’Glada Hudik’ uppträda på Cirkus. Ska bli så roligt, och jag ser verkligen fram emot en kväll i vänskapens tecken. Få lämna trädgårdstankarna en stund. Lasse är en av mina bästa vänner. Det finns ingen som kan få mig att skratta som han. Han har förmågan att växla mellan ett innerligt djup och klokhet till sarkastiska skämt. Han har en distans till sig själv som jag tycker så mycket om. Han har levt ett händelserikt liv och är alltid en närvarande lyssnare. Han börjar nästan alltid våra samtal med – Hur mår du Victoria? Det är en ynnest att ha en vän som han, och jag är tacksam.

Lasse Bengtsson Victoria Skoglund

Imorgon lägger jag in bilder från marknaden. Ska försöka vara lite ledig nu och äta en saffransbulle till.. Kram V

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0