LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Weledas havtornsolja och polllineringstips

2021-07-15 | Skönhet, Victoria Skoglund

Det här inlägget är ett betalt samarbete med Weleda

Jag har under en längre tid arbetat tillsammans med Weleda och är en mycket stolt ambassadör för deras hudvårdsprodukter. Precis som Weleda värnar jag om jorden, den biologiska mångfalden och våra viktiga pollinatörer. Många av Weledas produkter är framtagna från växter som odlas i deras åtta biodynamiska trädgårdar.

Ni kan hitta ett utvalt sortiment med mina favoriter i Zetas webbshop här. 

Det är nödvändigt och rent av livsviktigt att vi värnar om våra bin, humlor och andra insekter så att vi får fortsätta skörda frukter, bär och grönsaker.

Det finns flera sätt att hjälpa dem med mat. Framförallt att se till att plantera blommor / växter som ger dem mat från tidig vår till sen höst. På våren blommar krokusen i mina rabatter och jag skulle vilja påstå att det är nog den mest populära hemma hos mig jämte sälgen. Under sommaren är det chokladskäran som verkar vara en riktig gourmetrestaurang för mina bin.

Klicka här för att se filmen om vikten av en bördig jord och pollinatörer.

I september-oktober är det höstsilveraxens blommor som bjuder på mat och doft.

Om vi alla bestämde oss för att plantera minst tre pollinerande växter i vår trädgård eller balkong så skulle det göra stor skillnad!

Havtorn är en buske som ger bär fyllda med A B C vitaminer. Samt även omega 7 som är bra förr torra slemhinnor. Weleda har en serie med havtorn som jag älskar! Framförallt så är det havtornsoljan som jag smörjer både kroppen med under sommaren. Den ger ett fint skimmer på solvarm hud och mjuk och doftar fruktigt av mandarin, apelsin och grapefrukt.

Ni kan beställa havtornsoljan här. 

Jag önskar er fortsatt fina soliga sommardagar. / Victoria

 

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0