LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Doft i lantligt badrum

2014-10-16 | Blandat

När hösten träder in i min trädgård blir mitt behov av ett ombonat hem ännu större. Kanske beror det på att än mer tid tillbringas inomhus. Jag tycker om att ha det fint och hemtrevligt. Städar mer, puffar kuddar, planerar våra middagar och bakar. Jag är en riktig ’hemmaknarkare’. Älskar att vara hemma i mitt bo, i mitt hem, i mitt hus.

Badrum Öland

Jag tänder massor av ljus varje dag. Både i sovrummet och i badrummet. Eldar i öppna spisen och njuter av doften från eld och rök.

Badrum på Öland

Doftljus

Är kanske lite extra förtjust i citrusdofter. Brukar köpa hem kvittenfrukter och lägga på ett fat i badrummet. De sprider en doft av melon och citron. Det är svårt att hitta dem i butikerna och alternativet får bli ett doftljus med Citrus och Geranium. Hur tar ni tillvara på hösten och de alltmer mörkare kvällarna?

Kram V

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0