LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Domherrar på besök..lycka!

2019-01-28 | Blandat, Min trädgård

Bilden är suddig..men jag vill ändå visa vilka som kom på besök häromdagen. Fem stycken domherrar. Vilken lycka..Jag tog bilden genom köksfönstret. Var så rädd att skrämma bort dem, därav den dåliga kvalitet. Men ni som tycker om fåglar förstår ju vilken glädje det är att få så fint besök.

Jag lade upp en liten film på Instastories och det var många som delade min glädje. Det var också många som frågade vad jag matar mina fåglar med. Jag ger dem krossade havregryn, solrosfrön och jordnötter. Men den absoluta favoriten är talgfröbaren. Den innehåller bara bra och nyttiga fetter. Ingen palmolja eller konstgjorda färgämnen. Och småfåglarna är kloka. De vill äta ren mat!

Jag kan verkligen rekommendera talgröbaren..nackdelen är väl att den tar slut på nolltid. Men det gör inget.. Fåglar är nyttodjur och är värda det bästa fodret för att klara vintern.  Jag älskar fåglar!

Ibland sticker jag in pinnar i talgfröbaren som ’fotstöd’ och det verkar uppskattas. Ni hittar den här.

Vill också visa bilden jag tog i lördags. Så vackert när trädgården är klädd i vinterskrud.

/ Victoria

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0