LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Drömmer om luktärter..

2019-01-23 | Köksträdgården, Victoria Skoglund, Zetas Kollektion

Under helgen har jag varit i Paris för att göra både inköp inför vårsäsongen och även hämtat inspiration för ett kommande mycket spännande projekt.

Jag har även börjat planera min köksträdgård och spånar på både gamla och nya sorter. Förra året hade jag bara en vit sort och den mörkt röda ’Black Knight’ i köksträdgården. Saknade dock den tvåfärgade ’Franciscus Cupani’ och tror jag ska låta den växa upp i mina ekfat på Öland. Vi fällde nämligen en stor ask i somras och jag har sparat grenarna för att använda dem som stöd till mina dahlior och även binda tlll torn som mina luktärtor ska få klättra upp i.

Just den här sorten är nog den som doftar starkast av alla jag provat. Nackdelen skulle väl vara att den inte får så långa stjälkar. Men jag tycker inte det gör så mycket. Jag brukar binda ihop dem tillsammans med anisisop och chokladskära i små doftande buketter.

I måndags fick vi hem vårens första leverans utav Zetas egna luktärtsfröer.  Ni hittar ’Franciscus Cupani’ i Zetas Ehandel.

Läs mer om luktärtor här. 

Vilka luktärtor har blivit era favoriter? Tipsa mig gärna.

/ Victoria

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0