LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

En målarson och vegetariska kroppkakor

2016-07-14 | Mat & Bak, Öland

Tänk vad lite ledighet kan trigga igång kreativiteten. Ja, det är inte mig själv jag beskriver utan äldsta sonen som egentligen alltid är mycket kreativ.

103628

Han har tagit upp hela vardagsrums bordet med konstnärsböcker, penslar och akvarellfärg.

283672

Han målar fåglar, natur och vyer. Nu har jag tagit ner gamla tavlor i sovrummet för nya mästerverk.

Han har en finstämd och estetisk känsla för allt han gör. Jag är så stolt över honom då han kommit in på Beckmans i höst och ska plugga mode i tre år. Här kommer han att kunna fördjupa sig inom modets designmetodiker och dessutom skapa sig ett nätverk inom branschen.

Förutom målandet så äter vi gott. Idag har vi åkt långt för att köpa de bästa ekologiska grönsakerna. På Solberga gård fann vi nyskördade morötter, vitkål, och krusbär.

Vi var sugna på kroppkakor, men eftersom vi helst inte vill äta kött så sökte vi på nätet efter vegetariska kroppkakor. Alldeles i närheten låg Evas kroppkakor som sålde vegetariska innehållandes svamp. Underbart goda!

30271

Vi stekte dem i smör med vispgrädde och lingonsylt när vi kom hem. Kan rekommendera den här lilla gårdsbutiken. Vi fick med oss goda ostar, tomater och hårt bröd också.

lingonsylt

Hoppas ni har det bra i vart ni än befinner er.

Soliga kramar / Victoria

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0