Äntligen får jag berätta att mitt favoritbageri Fabrique driver Zetas cafe!
Jag har under en längre tid följt Charlotta på Instagram som är en av ägarna till det mycket fina stenugnsbageriet Fabrique. Jag imponeras av deras driv och stil. Vi träffades under en fika i vintras och det sa klick. Vi både kände omedelbart att vi hade lika värderingar och kvalitetstänk. Ni har säkerligen köp deras fina bröd något av deras bagerier i Stockholm eller kanske på Rute på Gotland. De har också nyligen öppnat i New York och finns i London.
Efter några möten blev det alltså klart och nu har de installerat sig i vårt trädgårdscafe. Känns otroligt lyxigt att få börja dagen med deras nybakade smörfyllda kardemummabullar. Nytt är också att ni kan köpa med er deras bröd hem. Kan rekommenderar deras levainbaguetter och fröknäcke som jag är lätt besatt av. Äter de varje kväll med gruyereos, fikonmarmelad och en kopp te.
Så snart det blir varmare kommer de att börja servera lunch.
Storsäljaren är deras morotskaka som jag inte hunnit provsmaka ännu.
Hallongrottorna är ljuvliga och vackra!
Idag när solen letade sig in genom fönstren så kändes det verkligen som att våren är här.
Vi önskar er varmt välkomna!
Victoria & Charlotta och David med glada medarbetare.