LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

FARS DAG

2017-11-08 | Handelsträdgården

Frost! Så vackert! Morgnarna här på Zetas har varit magiska nu i ett par dagar. Jag har inget emot att kylan kommer, tvärt om, det får gärna bli kallt och vinter.

En kär vy; den vintergröna idegranen, röda perukbusken och gula avenboken. Och så alla prydnadsgräs! Under min morgonpromenad i trädgården hör jag hur det rasslar i träd och buskar, de låga temperaturerna gör att bladen faller av i rask takt. Tar en sväng in i butiken. Det är ju fars dag på söndag och jag vill titta efter fina presenter.

Årets farsdagspresent tycker jag skall vara något speciellt och utvalt. Strumpor och slipsar har nog de flesta fäder vid det här laget. Det ska vara något som far både har glädje och användning av. En riktigt bra sekatör är en toppenpresent till alla pappor med trädgård eller uteplats. Sekatören Felco 2 passar lite större händer. Eldkorgen är en favorit! Den kanske även en farsa skulle uppskatta? Snygg som den är, enkel att dekorera till jul och vacker att ha framme året runt.

Böcker är aldrig fel! Victorias fina böcker är utmärkta presenter. Gillar far att skriva själv har vi vår egna inbundna anteckningsbok.

Ha en fin dag och glöm inte far på söndag!

/Maria

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0