LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Första advent

2018-11-30 | Inspiration, Jul, Victoria Skoglund

Tänk att det redan är första advent. Är det ett tecken på att man börjar bli äldre när man tycker att tiden går för fort?

Jag har arbetat mycket på sistone och inte haft tid att varken städa eller göra adventsfint hemma. Men imorse åkte jag till Zetas lite senare och passade på att hänga upp min nya adventssol. Upptäckte att fönstren inte var direkt nyputsade..men det gör inget för om ett par timmar är det mörkt igen.

Papperstjärnan är handgjord i Nepal och pappret är gjort av barken från en buske som lokalt kallas ’Lokta’ och växer vild på hög höjd. Den är i  tre delar och jag har hängt i en lågvattslampa i mitten av stålhänget. Den finns att köpa i två storlekar och jag har valt den stora.

Mellan fredag till söndag har vi kampanj i E-handeln ( ej i butiken ). Den stora stjärnan kostar 295.- ( ord 419.- ) Klicka här. 

Den lilla stjärnan 199.- hittar ni här.

 

Planterade upp blå hyacinter i en stor gammal porslinskål med kuddmossa och blommor från murgrönan.

Tände första ljuset i min ödleljusstake. Ni hittar den här. 

Hängde upp en solstjärna på övervåningen också. Tycker det blev så fint intill citronträdet.

Imorgon ska jag vara ledig..hoppas jag iallafall. Har lovat sambon långfrukost. Vi ska träna och gå på bio med min yngsta son. Det var länge sedan vi hade tid tillsammans och jag ser verkligen fram emot det.

Önskar er en fin helg och en vilsam första advent.

/ Victoria

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0