LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Första ljuset tänt

2013-12-04 | Blandat

Det är många som vill att jag ska visa bilder hemifrån och inspirera både från trädgården och inomhus. Det är bara det att jag aldrig är hemma när det är ljust, så jag hinner inte ta några bilder. I söndags var jag ledig och bakade, tände första adventsljuset och hängde några dekorationer i fönstret. Hoppas att det blir några dagar innan jul så jag kan inspirera och visa er min jul hemmavid.

ljusstake Zetas Trädgård

Plåtlampa

Jag har iallafall planterat upp ett zinkfat med vita julrosor och kuddmossa. Jag har också lovat mina söner att vi ska baka pepparkakor i helgen och lyssna på julmusik tillsammans. Vi har det som tradition att alltid lyssna på samma spellista och stöka i köket. Tänk vad barn, eller ungdomar fäster sig vid vissa saker kring jul. Jag är väldigt glad för att de bär minnen från deras barndom och att de vill baka med sin mamma fast de nu nästan är vuxna.

Pappersdekorationer

Önskar er en skön första adventsvecka / Kram V

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0