LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Gamla ting hemma och på Zetas

2014-08-15 | Blandat

Jag är mycket förtjust i gamla ting med en historia. Letar därför med skarpt öga på resor och mässor efter det lilla extra. Förra veckan hittade jag och min medarbetare Lina ett ställe med gamla järnkorgar, vattenkannor och zinkbaljor som kommer att säljas på Zetas i höst och till jul. Kan berätta att vi var så lyckliga på kvällen att vi firade med ett glas bubbel. Det finns inget roligare än när vi känner att vi hittat rätt till trädgårdsbutiken.

 

Victoria Skoglund

De här gamla flaskorna har jag samlat på mig från otaliga auktioner och de bruna är en gåva från Johans pappa. Det blir fint att fylla några av dem med vatten och några flytväxter.

Victoria Skoglund

Kopparbordet hittade jag på en mässa i Paris och soffan är från Belgien. Handplockat och väl utvalt. För mig är det viktigt att jag känner någon slags kärlek eller att det finns en saga bakom sakerna/möblerna jag tar hem. Likaså måste hjärtat klappa lite extra för att jag ska kunna sälja det på Zetas. Många frågar vad jag har för stil hemma, och vad Zetas har för formspråk. Jag kan inte svara på det..min magkänsla och erfarenhet får tala när vi gör våra inköp och bygger miljö och sortiment.

Jag hoppas och vill inspirera er till att skapa härliga trädgårdsrum!

Kram V

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0