LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Ge bort min bok på ’Alla hjärtans Dagen’

2019-02-11 | Böcker, Victoria Skoglund

’Jag vill bli förförd, men inte enligt konstens alla regler utan på ett mer sofistikerat och enkelt sätt. Den romantiska läggning som ju anses bejaka det kvinnliga, verkar aldrig ha hittat en plats hos mig. Jag blir generad av svulstiga buketter med röda rosor, framdukad champagne och gratinerade havskräftor.  Det storslagna och påkostade gör mig vilsen och nervös. Jag önskar mig en kärleksfull blick i tidigt morgonljus. Ett tänt ljus på köksbordet.En framlagd yllekofta när jag trött kommer hem sena höstdagar från trädgården. Några röda nejlikor i en bronsvas eller en skål med solvarma jordgubbar gör mitt hjärta rött av kärlek. Ett telefonsamtal fyllt med längtande ord eller lösa korsord tätt ihop från nattlampans sken. En promenad i trädgården där kärleken blandas med doften av heliotrop och narcisstobakens förföriska utseende.  Ge mig det enklaste som vackra ord eller en skrynklig lapp med ett tecknat hjärta’.

Nu har vi kampanj på boken 149:- (ord. pris 199:-) under tiden 11/2 – 17/2. Boken levereras signerad. Klicka här för att beställa ditt exemplar.

/ Victoria

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0