LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Gran Canaria

2014-11-13 | Blandat

Nu är jag tillbaka från några dagars ledighet på Gran Canaria. Det blev ett uppehåll på bloggen då jag tyvärr inte var riktigt kry på resan, och valde att vila och ta det lugnt. Därför blir det sparsamt med bilder från semestern.

Lopesan baobab apollo

Min äldste son och jag reste ihop för att njuta sol och bad. Vi mötte också upp min mamma och hennes man som redan var där. Hotellet vi bodde på heter Lopesan Baobab och är ett spektakulärt stort hotell med afrika inspirerad inredning. I trädgården växer granatäpplen, citronträd och lime. Allt mycket välskött, rent och behagligt utformat.

Lopesan Baobab

Överallt finns smakfulla detaljer och vackra möbler. Personalen är verkligen hjälpsam och så gulliga. En frukostbuffe som får högsta betyg! Hotellet är dock lite för stort för att falla mig i smaken. Jag trivs på mindre boutiquehotell där det inte finns så mycket folk. Men kan absolut rekommendera det till familjer med barn eller större sällskap. Reser man som kärlekspar skulle jag välja något annat.

Lopeasan baobab

Vi hade det supermysigt i fyra dagar. Har pratat mycket, skrattat, läst böcker och ätit god mat. Så härligt att få så mycket tid tillsammans och få bli serverad livets goda samtal.

Victoria Skoglund

Kram V.

 

 

 

 

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0