LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

JAG MINNS BALI

2014-02-26 | Blandat

Jag minns Bali med längtan och vackra minnen. Det blev så många fina bilder som jag gärna vill dela med mig av. När jag reser och får tid för att tänka fritt infinner sig ett lugn inom mig som är så tillfredsställande. Tror någonstans att jag finner mycket av min inspiration på olika resor.

victoria-skoglund-bali

Sparar bilder i mitt huvud som senare blir ett nytt avtryck på Zetas, i en kruka, i en text eller i mitt privata trädgårdrum. Vi bodde på flera olika hotell, både lyxiga och enkla. Hanging Garden var ett av de finaste ställen jag bott på. En egen bungalow uppe i djungeln med havsblå pool utanför dörren.

hanging-gardenvictoria-skoglund-bali

Jag vaknade tidigt varje morgon och steg ut på terassen. Lyssnade på naturens egna ljud, tog ett dopp, kokade en kopp kaffe, läste i lugn och ro och såg solen stiga upp ovan bergen. Sådan lyx och livskvalitet!

bali

Trädgården och poolområdet på Hanging Garden är verkligen mycket fina. Jag försökte identifiera växterna, men kunde inte ens hälften av de exotiska blommor som var planterade kring hotellet.

Johan Petersen

Det bästa med ledighet är att få tid att prata och se varandra. Bali gick lite i hälsans tecken. Vi drack färskpressade juicer varje dag. Morot, mango och apelsin blev min favorit under de två veckor vi tillbringade på denna undersköna ö.

Bali  I  Victoria Skoglund

En eftermiddag åkte vi för att titta på de vackra risfälten som vi hade läst skulle vara så otroligt vackra. Jag kan lova att de var helt fantastiskt, om än något för många turister som ville se samma fält.. Jag fick syn på den här charmiga mannen som villigt ställde upp och poserade när jag tog upp kameran. Tog säkert ett hundratal bilder på honom. När vi kom tillbaka till hotellet så upptäckte jag att minneskortet satt kvar i datorn. Vilken tur att jag tog en bild med mobilen även om kvaliteten inte blev riktigt lika bra.

Bali  I  Victoria Skoglund

Vi bodde flera nätter på ett mycket enkelt, men charmigt hotell ’La Taverna’ som låg precis vid stranden. Ibland kan de enkla hotellen vara mycket mer familjära och mysiga än de lyxigare. Det här är ett av dem som jag kan rekommendera om ni är sugna på att resa till Bali.

Ja, nu tror jag det får räcka med Bali för denna gång. Jag är sugen på att resa till Sydafrika nästa vinter. Har ni några tips på fantastiska platser, hotell eller upplevelser får ni gärna dela med er.

Kram V.

P.S. Nu kan du kommentera i bloggen! Klicka på inläggets rubrik för att ”öppna själva inlägget” och lämna en kommentar.

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0