LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

JULTIDER I BUTIKEN

2017-12-14 | Handelsträdgården

På morgonen när jag kommer till Zetas tar jag alltid en tur genom butiken. Om jag skulle vara lite trött och hängig så gör den här morgonrutinen mig alltid på gott humör. Så här i juletider är turen extra energigivande, jag möts ju av mina älsklingsblommor Amaryllisen och favoritdoften Hyacint. Det piggar upp vilken glåmig trädgårdsmästare som helst!Morgonens promenad bjöd på extraordinära, fantastiska amaryllis. Flera av dem har slagit ut sina storslagna blommor och är så ljuvligt vackra, jag får aldrig nog av dem.
För mig är doften av hyacinter och barr, doften av jul! Passar på att sniffa lite extra här på jobbet, min man är nämligen allergisk så jag får vara lite försiktig hemma. Men de vita hyacinterna går bra, de doftar minst.


Rumsgranen! En riktig höjdarkrukväxt som jag är väldigt förtjust i! (på bilden står den i zinkkrukan nedanför monsteran) Tålig, snygg och trendig, fin i fönstret året runt och lite extra passande så här till jul. Jag har haft min i många år och den blir bara finare och finare. Just nu har vi rumsgranar i flera olika storlekar. Ett utmärkt val för den som önskar en lättskött krukväxt.
Mina kollegor skyltar så inbjudande. Vitrinskåpet är fyllt med glasvaser, blommor och böcker. Butiken dignar av många vackra detaljer som passar utmärkt till julklappar. T.ex. Victorias signerade böcker, Min trädgård vid sjön och En trädgårdsmästares väg; en bok är alltid rätt!

Nu är det dags för en kopp te och en saffranssnurra, mmm!

Ha en riktigt fin dag!

/Maria

P.S. Just nu kan du fynda amaryllis om du bor i närheten av Zetas! Du får två amaryllis för 300 kr, (ord. pris är 195 kr styck). Gäller alltså endast i vår butik i Segeltorp. D.S.

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0