LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Juntras grönt

2014-08-17 | Blandat

Förra helgen besökte jag för första gången ett ställe som jag känner att jag måste få tipsa om. Juntras grönt ligger på Ekerö / Färentuna och odlar giftfria ekologiska grönsaker. Hennes styrka är thailändska specialiteter. Jag köpte thaibasilika, thaitomater, sockerärtor, rödbetor, bondbönor, olika kryddor och smaksättare till det thaländska köket. Det var lite för mörkt i butiken så bilderna på grödorna blev inte så bra. Men kan lova er att grönsakerna höll absolut högsta kvalitet!

Juntras grönt

När vi var där så var det skördehelg och det serverades god fika och lunch. Läs mer på deras hemsida om öppettider och evenemang här.

Catarina Ericson

Min väninna Catarina var också köpsugen.

75

De hade hängt färgglada flaggor i den lummiga trädgården. Så välkomnande och gästvänligt.

Jenny G Ericson

Jenny som har arbetat på Zetas var där och band förföriska buketter.

Juntras grönt

Har nog aldrig sett så fina basilikor någonsin. Det kommer att bli många fler besök till Juntras grönt i sommar. Jag har hittat min grönsaksbutik som är värt en omväg!!

Kram V.

 

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0