LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Krans till gäststugan

2014-12-11 | Blandat

Nu ska jag berätta något som inte är särskilt skimrande för min profession. Jag tycker inte om att binda kransar!  Har helt enkelt inte tålamodet och tycker inte jag får till det.. men vet hur jag vill ha det!

Jag visade en bild för min duktiga kollega Sanna, och på en timme hade hon fixat en ljuvlig krans av olika barrväxter och nypon.

Victoria Skoglund

8

Den får hänga på gäststugans lampa. Ser så fint ut när jag kommer hem på kvällen i ljuset.

Krans

Om ni har vägarna förbi Zetas  kan ni se fler av hennes vackra hantverk. Hon hade gjort några stycken med vinröd hortensia som går att hänga inomhus. Jag tycker vackra kransar inslagna i silkespapper och grovt snöre är en fin gåva till jul.

Ikväll är det dags för årets julmiddag för våra kära medarbetare. Vi ska bege oss till Långbro Värdshus. Ska bli så kul att träffa alla igen. Många har ju slutat för säsongen och ikväll samlas vi igen för att sammanfatta året.

Kram V.

 

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0