LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Längtar och är tacksam

2014-04-03 | Blandat

Victoria Skoglund

Jag har blivit sjuk, inget allvarligt. Bara en dunderförkylning och feber. När jag blir tvungen att vara hemma från jobbet, så inser jag hur mycket jag älskar att vara på Zetas. Jag saknar mina arbetskamrater, jag saknar växterna, jag saknar morgonkaffet, långtradarna som väntar på att bli avlastade på gatan, alla köpsugna vårvaknade kunder.

Tänker också på hur tacksam jag är att få vara frisk, att få arbeta och leva i vanlig vardag. Att ha två friska fina söner. En snäll och omtänksam sambo. En tokrolig pratande skogskatt. En klok och närvarande vacker mamma. En pappa som nästan bor granne och tycker om att fika och prata. En rolig go lillasyster som jag får skrattanfall med. Två ljuvliga guddöttrar och en gudson.  Härliga roliga väninnor som ringer mig nästan varje dag och frågar hur jag mår.

Ibland är det bra att vara lite sjuk och få tid att tänka efter. Lite eftertänksamhet och ödmjukhet inför livet är nyttigt och får mig att känna livet i kroppen.

Kram på er alla/ V

Foto: Lena Granefelt

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0