LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Mina bästa luktärtstips!

2022-02-11 | Luktärt, Podd, Victoria Skoglund

Idag släpps ett nytt poddavsnitt av Rödavitarosen!

Veckans avsnitt tillägnas luktärterna. Dessa älskade, lättodlade, väldoftande och  vackra blommor. Hur ska man egentligen göra? Hur gör man för att optimera blomningen? Vad ska man tänka på vid plantering? Jag ger mina bästa tips från sådd till blomning. Såklart svarar vi på flera av era inskickade frågor.

Mer i poddens avsnitt: Jenny har äntligen gjort Party-ledar-rabatt, det gick bra och nu kan det äntligen fokuseras på annat. Och som hon vill prata! Jag tycker att livet skaver lite – är det någon planet som går åt fel håll igen?Dessutom blir det astronomi, en lektion i nordiska språk och Kerstin Strömstedts eventuella hybris.

Lyssna här. 

Den här veckan sponsras podden av Hellofresh som levererar mycket goda råvaror och enkla recept direkt hem till dörren. Jag har nu provat i några veckor och vill rekommendera dem. Det finns flera olika rätter att välja på varje vecka och jag tycker det är så skönt emellanåt att slippa tänka ut maträtter och slippa åka och handla.

Vill ni prova Hellofresh så kan ni använda koden ROSEN så får ni 925 kronor rabatt på era fyra första kassar. ( Gäller endast nya användare )

Klicka här för att läsa mer.

I veckan som gick åt vi hoisinnudlar med blandfärs, lime och stekta grönsaker.

Jag kan varmt rekommendera Hellofresh!!

/ Victoria

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0