LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Medlem i det mäktiga kvinnliga Nätverket 17

2019-12-14 | Blandat, Fest & glamour, Press & Media

Jag har varit dålig på att uppdatera er och bloggen. Dagarna är arbetsintensiva och så även kvällarna just nu. Måste få berätta att jag blev antagen till det mäktiga kvinnliga 17 Nätverket. Ett nätverk som främjar kvinnligt företagande och vill få fler kvinnor att driva stora bolag. Kriterierna att få vara med är att man ska ha grundat ett eller fler bolag som omsätter minst 50 miljoner kronor.

Tillsammans är vi nu 55 medlemmar och omsätter nästan 10 miljarder. Det är mäktigt eller hur?

Som entreprenör kan man många gånger känna sig ensam. Speciellt när det blåser kallt.. ett starkt nätverk stöttar varandra och ger pepp när det är jobbigt. Likaså hejarop när det går bra.

Jag ser fram emot att dela erfarenheter och byta kunskap med dessa kvinnor framöver.

Gemensamt kan vi ta ansvar för ett hållbart och sunt företagande.

På bilden syns två nya medlemmar: Catarina Lundbäck som grundat Alaska film och Ulla Parkkinen som driver ALM Education AB, Mångårdens förskolor AB.

Redan medlemmar är Kristina Lindhe från Lexington och Renee Voltaire som jag känner sedan tidigare. Till höger står min kollega och vapendragare Cecilia Tosting Fausti.

Läs mer i artikeln och intervjun som jag gjorde för Dagens Industri och om Karin Lindahl som fick pris som ’Årets bråkigaste kvinna’.

Klicka här

Önskar er en fin lördag.

Victoria

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0