LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Mörka kvällar och en vemodig känsla

2014-11-17 | Blandat

Helgen har gått i hemmapysslets tecken. Jag har klippt ner perenner och tagit in de sista krukorna med myrten i gäststugan. Planterat de sista påsarna med tulpaner, tränat, haft vänner på besök och städat. Har känt ett sting av vemod..kanske är det mörkret som påverkar.

Victoria Skoglund

Tycker trots den mörka tiden att det är väldigt mysigt att elda i öppna spisen. Tända massor av ljus och få vara inomhus.

Har bokat upp mig med en personlig tränare för att bygga upp min onda rygg och stärka ben och bål. Har haft en träningsvärk som inte liknar något jag känt tidigare. Mår så mycket bättre, även om det  ibland känns svårt att sticka iväg på kvällen från den mjuka soffan.

Om jag ska kunna fortsätta arbeta som trädgårdsmästare måste jag hålla kroppen stark. Har hört att yoga ska vara så bra..men tycker det verkar svårt och långsamt?

 

Hur håller ni kroppen stark för att orka med det tunga trädgårdsarbetet?

Kram V

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0