LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Myrten,en växt att älska och hata

2014-05-15 | Blandat

Myrtenträdet är en krukväxt jag både älskar och hatar. Kräver ständig omsorg och kärlek. Köper ni hem en myrten, plantera alltid om den i en större kruka. Glöm för allt i världen inte bort att vattna dem. På sommaren ställer jag ut alla mina träd och grupperar de olika storlekarna tillsammans på ett bord i halvskugga. Jag gödslar med flytande näring en gång i veckan under hela sommaren. I juni brukar de börja blomma med små stjärnlika blommor. De klipper jag bort, tycker bäst om den täta gröna kronan.

Myrten  I  Victoria Skoglund

Myrten finns att köpa i olika storlekar. De större kostar en slant men är otroligt vackra och integritetsfulla…metallvaserna finns att klicka hem här.

Kram V

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0