LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Myssöndag

2014-10-26 | Blandat

En söndag som gått i mysets tecken. Jag har sorterat papper, skrivit en krönika och bakat bröd. Vår Sigge har hittat en ny mysplats i soffan intill de röda kelimkuddarna. Tidigare har han alltid legat i en låda med strumpor i garderoben, men nu är tydligen det här nya platsen..

Victoria Skoglund

Jag har tagit in flera av krukväxterna som stått ute under sommaren. Har flera olika sorters klöver och tycker de är så vackra när de börjar vissna och anta sin höstfärg.

Oxalis

När de har slokat helt och hållet så ställer jag in dem i ett mörkt förråd. Där får knölarna övervintra utan vatten och ljus. I februari brukar man kunna se små spirande groddar. Ta fram dem och börja vattna försiktigt.

Kram V.

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0