LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Nervös frukostbjudning hemma hos mig

2019-05-12 | Gardena, Press & Media, Privat trädgård

I samarbete och som ambassadör för Gardena hade jag bjudit in gäster, influencers hem till mitt växthus i fredags för att tala om hur jag använder mig av Gardenas Smartsystem och vikten av att spara vatten..och att vattna rätt. Läs mer här.

Det är första gången jag har en visning av min trädgård och jag måste erkänna att jag var rätt så nervös. Jag hade sett gästlistan och det var mycket kunniga trädgårdspersonligheter med sinne för estetik.

Min trädgård är ju mitt privata näste och jag skapar den främst för mig själv och har valt att inte visa upp den fysiskt då det lätt skapar prestationsångest. Men när Garden frågade om jag ville hålla en visning av deras smartsystem och bevattningsprodukter var det mitt eget förslag att få visa dem hemma hos mig i en verklig miljö.

Då jag var värdinna hade jag inte möjlighet att ta ta några bilder. Ni får därför klicka er in till dessa fina bloggar för att se mer från frukostbjudningen. Se nedan.

 

Några av mina favoritbloggar:

Svante Öqvist.

Fru  Vintage blogg.

/ Victoria

 

 

 

 

 

Gardenas EcoLine verktyg

Gardenas EcoLine verktyg

GARDENAs nya koncept som bygger på tre cirkulära R: reduce, repair och recycle. Genom att minska resursförbrukningen, reparera istället för att köpa nytt och använda återvunnet material i produkterna, får vi en hållbar trädgård och balkong.

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0