LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Norrvikens trädgårdar

2021-07-14 | Inspiration, Resor, Victoria Skoglund

I helgen var jag och min äldsta son på en egen liten weekend för att njuta av ny inspiration och få umgås på tu man hand. Första anhalten var Arild som är en fantastisk ort med sina sagolika hus och vackra små idylliska trädgårdar. Tror aldrig jag sett så mycket vackra stockrosor på en och samma gång.

Därefter körde vi till Höganäs för att besöka Blå hallen som hade mycket fina utställare av både konst och antikviteter. Kvällen bjöd på en underbar solnedgång på stranden i Båstad.

Jag hade länge drömt om att få besöka Norrvikens Trädgårdar efter att de börjat restaurera upp trädgården och platsen. Och ord blir liksom små i den storslagenhet som vi vick uppleva där. Om ni har vägarna förbi måste ni åka dit! I år bjuder de in till Skogens år 2021 med naturlig elegans på Norrvikens vis. Följ stigarna i skogen, njut av magnifika hortensior och parkens unika stilträdgårdar och finstämda arrangerade rabatter.

Här kommer ett litet urval bilder från Norrvikens trädgårdar och vårt besök.

/ Victoria

 

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0