LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

NYHETSMORGON

2014-03-14 | Blandat

Imorgonbitti är jag tillbaka i Nyhetsmorgon på Tv 4. Jag kommer att berätta om hur man startar upp sin vårträdgård. Hur gör man med övervintrade citron och olivträd som ser trötta ut just nu. Lite tips om gräsmattan och inspirerande vårarrangemang.

Zetas Trädgård  I  Victoria Skoglund

I Zetas trädgårdsbutik har vi stökat omkring ordentligt. Vi har haft besök av blomsterkreatören Peter Ödegaard som hjälpt oss att hitta en vårskimrande stämning. Botanik, lite skolsalskänsla och en brokig samling krukväxter och pelargoner. Peter är en av mina största inspiratörer och jag är stolt och så otroligt glad att äntligen få arbeta tillsammans med honom.

Zetas Trädgård  I  Victoria Skoglund

Önskar er en trevlig livfull och skön helg / Kram V

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0