LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Nytt poddavsnitt..efter vinteruppehåll

2022-01-28 | Podd, Victoria Skoglund

Nytt poddavsnitt..efter vinteruppehåll

Äntligen vi på gång igen!Party-ledar-rabatt!Det har äntligen blivit dags att inleda den nya säsongen. Vi  sammanfattar de senaste veckornas jul- och nyårsfirande, semester och covidkarantän och ser fram emot våren.Denna vecka bjuder vi på spaningar inför den kommande säsongen. Vilka trädgårdstrender tror vi kommer slå under 2022? Vilka blommor ska vi ha i våra rabatter och krukor? Och vad kan vi börja med redan nu? Det är nämligen dags redan nu att så jätteverbena!Dessutom blir det påhopp, prickig korv och en enorm gurkentusiasm.

Lyssna här.

 

Den här veckan podden sponsrad av Carpe Diem. Och jag vill tipsa om mullbärs silketäcket som är lite tyngre och anpassar sig efter kroppstemperaturen. Ja, det är lite dyrare, men värt varenda krona. Speciellt om man har lite ojämn kroppstemperatur. som jag har.  Nu sover jag  betydligt bättre och vaknar inte längre lika ofta av att jag svettas eller fryser. Värt varenda öre!

Fram till den 31 mars får ni 15 % rabatt om ni använder koden ROSEN15. Gå in på www.carpediembeds.se och beställ drömtäcket. 

/ Victoria

 

 

 

 

 

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0