LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Nytt poddavsnitt med tips på narcisser och en tävling!

2021-09-11 | Lökar, Podd, Victoria Skoglund

Jenny har varit på skrivarläger i skärgården och vill uppmana alla att ibland lämna sitt sammanhang och kliva in i ett nytt. Victoria förbereder sig för att åka till Öland och stänga igen sommarhuset.

Veckans avsnitt bjuder på både mer lökar, denna gång narcisser, men också på en del äppelfunderingar och en introduktion till torkningens ädla konst.

Dessutom diskuteras eternellernas vara eller icke vara, benämningen av det kvinnliga könet OCH poddens första tävling utlyses.

Mejla till oss: rodavitarosenpodden@gmail.com

Lyssna här

Jag tipsar om olika narcissorter i senaste avsnittet. På bilden syns den underbara lilla snönarcissen som växer vild i min gräsmatta. på Öland. Den heter *Rip van Winkle’. Ni kan beställa fina lökar här. 

 

Vårt podd är sponsrad av Årstiderna.com. 

Årstiderna och  är ju för den som inte vet en matkasse, eller matlåda som man får hem till dörren. Råvarorna är inte bara flygfria, de är också 100% ekologiska. Och det finns så mycket att välja mellan! Just nu har de Lantlådan, Kiselgårdslådan och Sommargröntlådan. Lådorna anpassas alltid efter den skandinaviska säsongen och innehåller för tillfället allt från spröda sommarkålsorter och vackra morötter till smakrika örter!

Gå in på arstiderna.com och använd koden RODAVITAROSEN i ett ord med STORA bokstäver så får ni  20% på din första kasse. 

/ Victoria

 

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0