LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Plåtning för Elle Mat och Vin

2014-09-06 | Blandat

I veckan som gick gjorde jag ett jobb för magasinet Elle Mat och Vin som kommer att publiceras nästa år i september. Det var en helt fantastisk kväll och ljuset blev bara vackrare och vackrare. Augustiljuset är verkligen speciellt!

Victoria Skoglund

Jag dukade ett litet bord för två i köksträdgården med havsblått porslin och en bukett med buddleja, anisisop och purpurfärgade luktärtor. Det blev så fint och mysigt att jag och Johan bestämde oss för att låta bordet stå kvar för fler romantiska middagar om värmen håller i sig.

Elle Mat och Vin

Prova att duka upp kvällens middag på ett annat ställe i trädgården än ni brukar. Att bryta traditioner och platser stimulerar till utveckling och ny inspiration. Ungefär på samma sätt brukar jag tänka rent företagsmässigt. Att våga vara vidsynt och prova nya ideer. Ibland i stort rum ibland i mindre rum.

Johan Petersen

Det blev en helt fantastisk magisk stämning. Maten, ljuset och vinet gjorde mig lite lättjansfull, trots att det var ett jobb som skulle göras. Martin Lööf fotograferade och Stephanie intervjuade kring maten, livet och trädgården.

Victoria Skoglund

Jag lagade en sallad på gula vaxbönor och gröna haricot verts. En dressing på hasselnötsolja, riven vitlök, pressad citron och honung. Rostade hackade hasselnötter och strösslad manchego ost. Ett litet glas rött och en bit surdegsbröd.  Jag lovar påminna er när receptet publiceras.

Kram V.

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0