LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Plåtning för Sköna Hem

2014-08-27 | Press & Media

Häromdagen gjorde jag ett reportage för tidningen Sköna Hem. Det kommer att publiceras nästa år och är ett slags ’hemma hos’ fast från trädgården och terassen. Är som regel restriktiv med olika reportage hemmavid. Men gjorde ett undantag denna gång eftersom jag är krönikör i Sköna Hem och jag tycker mycket om det magasinet. Jag blev intervjuad av journalisten och författaren Bella Linde.

Victoria Skoglund

Fotografen är mycket duktiga Lena Granefelt som bla, tagit alla bilder till min bok ’En trädgårdsmästares väg’ som ni kan köpa signerade ex av här.

Victoria Skoglund

Den blå växten framför mig är Anisisop, Agastache ’Blue Fortune’ som detta året fick några skopor kompost och växt sig större än någonsin. Varje dag surrar ett hundratal bin och humlor i den. Även fjärilarna tycks avguda denna växt, liksom jag. Den blommar från juli-oktober med lilablå blommor. Den har blivit lite av en grundpelare i trädgården och så vacker tillsammans med de storbladiga lammöronen. Den är härdig i större delarna av landet i ett skyddat och väldränerat läge. I beskrivningarna står det att den blir kring 75cm men hos mig ännu högre.

 

Victoria Skoglund

Bilderna är tagna med min mobil..därav den lite sämre kvaliten. Bilderna till bloggen tar jag nästan alltid med Nikon D800 och med olika objektiv för bästa möjliga skärpa och upplösning.

Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0