LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Polkagrisfärgad dahlia och luktärt

2019-02-19 | Dahlia, Odla i kruka, Sommarblommor

Egentligen tycker jag inte om tvåfärgade blommor.. men på sistone har jag ändrat mig. Det finns något lekfullt och charmigt som tilltalar mig. I somras provade jag en fläckig dahlia som var så otroligt fin.

Jag hade dessvärre slarvat bort namnet, så jag skickade en bild till vår dahliaodlare i Holland och fick ett blixtsnabbt svar –’Avignon heter den.  Och till min stora glädje hade han den dessutom i sitt sortiment.

Så nu kära läsare finns den att köpa i Zetas webbshop. Vi fick hem ny leverans idag med färska fina rötter. Klicka här.

Odlingsråd för dahlior. Klicka här. 

Ja, den här luktärten ’Wiltshire Ripple’  har ni ju säkert sett tidigare på min sida. Det är en av mina absoluta favoriter i trädgården och jag odlar den varje år. Ibland i en stor korg och ibland klättrandes på grentorn i köksträdgården. Den är ju också tvåfärgad och skimret mellan det rosa och vita är så himla fint tycker jag.

’Wiltshire Ripple’ får relativt korta stjälkar, men i en mindre vas är den bedårande på nattduksbordet. Extra plus för stark och fin doft!

Klicka här. 

/ Victoria

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0