LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Rosenskära och sommarljus direkt hem till dörren

2020-05-10 | Sommarblommor, Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Nu har vi fyllt på med ytterliggare två kassar som skickas med taxi Stockholm. Pelargonkassen och kryddkassen blev otroligt populära, och det kom många önskemål om att vi skulle packa andra sommarblommor också. Just nu har vi fått hem otroligt fina exemplar av rosenskära och sommarljus. Två växter som är mycket fina att blanda eller som solitärer i kruka eller korg. De vill växa i sol-halvskugga. Klipp bort rosenskärans blommor när de vissnat så kommer det nya knoppar hela sommaren. Sommarljuset behöver ingen ansning. Den är otroligt lättodlad och blommar hela sommaren om den bara får vatten och näring.

Vi har även lagt ner två vinröd alunrot som går utmärkt att samplantera med eller bara ha själva. De går att övervintra utomhus i kruka. Kräver minimalt med skydd. Räcker med att ställa in dem under tak och i frostsäker kruka på hösten.

Alunroten på bilden är två år gammal. ( Tre plantor i den krukan )

Vi har även gjort en Vitrosa kasse men där har vi blandat i fjädergräs som är en fin kontrast till sommarljuset och rosenskäran ’Sweet Dreams’.

På min terrass hade jag satt sommarljus i den stora kopparbunken förra året. Men skulle ha blivit ännu finare om jag blandat i rosavita rosenskäror som jag gjort i den stora järngrytan.

 

Sommarljus ( Gaura )

I den stora järngrytan har jag blandat lammöron, rosenskära och sommarljus.

Kassarna skickas med Taxi Stockholm (2020) och körs hem direkt till dörren alla vardagar. Ni kan givetvis lägga till växter och varor från webbshoppen som skickas med i leveransen.(  Ingen extra kostnad tillkommer. )

Här hittar ni alla våra sommarkassar. 

Önskar er en fin söndagkväll och en ny blomstrande vecka. / Victoria

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0