LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Signerar hos Löddeköpinge plantskola och Ljungs Trädgård

2016-10-05 | Blandat, Böcker

Nästa vecka onsdag den 12 oktober åker jag till Skåne och besöker Löddeköpinge Plantskola. De skapar en ljuskväll med ett hundratal marschaller, levande ljus och eldar. Jag är inbjuden att sitta i deras växthus och signera min nya bok ’Min trädgård vid sjön’ från kl.19. Boken kommer att säljas till ett förmånligt pris under kvällen. Stämningen brukar vara magisk och trolsk.  Ni kan läsa mer på deras Facebooksida och hemsida.

Lördag den 22 oktober kl.13-15 gästar jag Ljungs Trädgård i Tranås med min bok och ger personliga signeringar. Ni kan läsa mer på deras hemsida här. Jag ser fram emot att komma ut i landet och träffa alla er som följer mig på olika sociala medier. Hoppas vi ses.

Kram V

 

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0