LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Sista dag för beställning av växter i vår e-handel

2018-10-15 | Handelsträdgården

Vad tiden går fort. Det känns som igår när vi ”tjuvstartade” säsongen med Dahliaknölar.  Vi kan efter denna sommar konstatera att vi fick vad vi bad om, och mer därtill. Vi kan knappt minnas en varmare sommar och även om det i vissa fall gått hårt åt våra älskade växter har vi som kunnat vattnat fått njuta en grönskande blommande säsong länge. För att sluta cirkeln börjar det bli dags att återigen plocka upp Dahliaknölarna ur jorden och låta dem gå i vinterdvala. Här på Zetas börjar höstkänslorna sakta ta över och vi känner oss fortfarande euforiska över vår lyckade höstmarknad där fler än 10 000 personer kom och besökte oss.

Zetas Höstmarknad 2018

I och med detta börjar en trädgårdssäsong lida mot sitt slut och vi vill meddela att den 21/10 är sista dagen man kan beställa växter i vår e-handel. Just nu har vi 50 % på stora delar av vårt växtsortiment och många växter går att plantera i jorden så länge du kan gräva. Det är dessutom hög tid att plantera dina lökar för att njuta av tidiga vårblommor. Vi har just nu 20 % på alla våra lökar. Men än finns det tid att njuta av trädgårdsbestyr och vi på Zetas börjar plocka fram marschallhållare och lyktor lite i smyg för även om du inte har möjlighet att beställa växter från den 21/10 har vi ett stort urval av inredning att förgylla hemmet med!

Lykta ’Vesperum’ hittar du här

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0