LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Sommarlov på Öland

2016-07-17 | Öland

I fredags kom en av mina bästa väninnor ner till Öland. Jag och Lina lärde känna varandra i tjugoårs åldern när vi arbetade inom äldreomsorgen på somrarna. Jag välkomnade henne på stentrappan med ett glas bubbel och bruschetta. Vi har skrattat, cyklat, fikat och pratat oavbrutet i två dagar.

Idag åkte hon tillbaka till Stockholm och min mamma med man kom hit. Så härligt att få tid med nära och kära. På tisdag kommer äntligen Johan och min yngste son. Som jag har längtat efter dem. Min familj och vänner betyder mycket för mig och jag vill ha dem nära på sommaren.

1036

Jag plockar mycket blommor och har dem i olika vaser i alla rum. I badrummet står en kvist med klätterrosen ’New Dawn’ i en grön vas.

10

I fönstret hänger ’Hjärtan på snöre’.

30

Stenplattan kommer från Zetas.

Corokia

I hallen står en elegant Corokia på det vita gamla träbordet.

marbacka

I sovrummet har jag mårbacka pelargoner i fönstret.

sigge1

Vår jägare Sigge sover sig igenom dagarna för att vid 22-tiden starta upp en ny lyckobringande jakt. Bra kvällar och nätter tar han in tre till fyra möss. Stolt visar han upp de skräckslagna stackarna. Vi har fullt sjå att fånga in dem. Ett ständigt pågående nattarbete för oss båda.

Kram V

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0