LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Himmel och hav

2014-07-21 | Blandat

Ljuset är magiskt på Öland. Speciellt på kvällarna precis innan solen går ner och havet stillar sig. Vi cyklar ofta ner till stranden på kvällarna för att se på solnedgången. En kaffekorg och våra solstolar. Vi sitter där tills det börjar skymma och myggen kommer.

Öland Öland Johan Petersen

Jag letar efter vackra stenar. Helst ska de ha någon liten märkning, en defekt som gör att jag jag plockar upp dem. Jag sparar dem på farstukvisten i små stenhögar. Små minnen från varje sommar. När barnen var små så målade vi dem till små nyckelpigor. Jag har flera stycken kvar  i en liten skål i sovrummet.

Victoria Skoglund

Victoria skoglund

Öland

Så härligt att inte ha några måsten, att bara få vara. Fylla kroppen med ny energi och få leva nära dem jag älskar mest.

Johan Petersen

Kram V.

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0