LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Stockholm Urban Garden Show

2018-09-05 | Handelsträdgården

Nu till helgen deltar Zetas i Stockholm Urban Garden Show! I Drakenbergsparken anordnar Koloniträdgårdsförbundet en trädgårdsfest där stadsodling i alla dess former står i fokus. Stockholm Urban Garden Show bjuder på ett jättespännande arrangemang med idéträdgårdar, marknad och intressanta fördrag. Vår trädgårdsdesigner Maria Andersson kommer till exempel vara med i paneldebatten Fråga experterna på söndag. Under helgen bjuds det på olika aktiviteter och det kommer att finnas något för alla åldrar!

Maria Andersson, trädgårdsdesigner på Zetas Trädgård

I vår monter kommer vi att ge tips på vilka växter du kan välja för att locka pollinerare till dina odlingar – humlor, bin och fjärilar är viktiga hjälpredor som vi gärna vill ge ett gott liv! Vi kommer också att ha växter, blomsterlökar, redskap, inredningsdetaljer och annat med oss till försäljning. Hoppas vi ses!

Se hela programmet här

Locka humlor, bin och fjärilar till din trädgård! I Zetas Trädgård

Pollinerande insekter minskar världen över vilket får negativa konsekvenser för jordbruket och den vilda naturen, men även för våra trädgårdar. Om de försvinner går vi miste om en tredjedel av allt vi äter. Detta är en allvarlig utveckling som vi kan och måste vända, och vi på Zetas trädgård vill bidra genom det vi är bäst på – ge råd och information om växter till din trädgård, och vilka växter du ska välja för att bjuda in pollinerarna…

Läs mer här

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0