LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Svenska hjältar galan

2014-12-09 | Blandat

Igår var jag och Johan på fantastiska Svenska hjältar galan på Cirkus. En kväll där vardagshjältar hyllas för sina insatser. Det var verkligen en kväll fylld med mycket tårar och skratt. Galan sänds på fredag kl. 20.00 på Tv4. Missa inte den och ta fram näsdukar!

45677

Det är så härligt att få klä upp sig ibland och få en kväll i glittrets och glädjens tecken. Känns som jag blir lite förälskad på nytt i Johan när jag ser honom i en annan skepnad.

Victoria Skoglund Johan Petersen

Linda Fernström arbetar som sminkös bland annat på Tv4. Hon fixade till mig med flinka och magiska händer innan galan. Kände mig så fin och kvinnlig i långklänning och högklackat.

Victoria Skoglund Linda Fernström

Från skitig trädgårdsmästare till glittrig prinsessa på en timme.

Kram V.

 

 

 

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0