LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Trädgårdskurs med Lantliv 2019

2019-01-12 | Blandat, Trädgårdskurs, Victoria Skoglund

Det är många som har frågat om det blir fler trädgårdskurser med Lantliv. Förra året blev fullbokade så snabbt att det var många som inte hann anmäla sig. Jag är glad att få berätta att vi fått till en till kurs den 11 mars. Platsen är återigen på vackra Körrunda gård. Extra glad är jag att Bella Linde som både är en god vän men också kollega från förr som kommer att bldra med sina gröna kunskaper. Samt kompetenta och inspirerande Maria Andersson.

Innehållet i kursen:

 Trädgårdsmästaren Victoria Skoglund, ägare till Zetas trädgård, visar egna bilder och delar med sig av tips och idéer från sin privata trädgård.

Så förvandlar du en lerig åker till en frodigt trädgårdsrum.
Trädgårdsmästare Maria Andersson visar med bilder hur hon skapade sitt eget gröna paradis och hur du kan göra för att få plats med mycket på liten yta.
Kom i gång att odla grönsaker. All inspiration du behöver för att komma i gång och skapa din egen köksträdgård. Kursledare är trädgårdsmästare Maria Andersson.

Blommor, bin och en och annan höna. Bella Linde, journalist och trädgårdsexpert, guidar till hur du lockar humlor , bin och andra livsviktiga pollinerare till din trädgård, och hur enkelt och roligt det är att ha höns.
Jord, gödsel och kompost. Bellla Linde lär dig allt du behöver veta om hur du – med rätt jord och bra gödsel – skapar bästa möjliga förutsättningar för dina växter. Upptäck bokashi och lär dig hur enkelt det funkar och hur du kommer igång.

Ni anmäler er här. 

/ Victoria

 

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0