LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Vår på Zetas

2014-04-13 | Blandat

Nu sjuder det av trädgårdsliv på Zetas. Mina medarbetare har lastat av plantor med stor iver från åtskilliga långtradare de senaste veckorna. I regn och blåst, i värmande sol och kyliga kvällar pågår nu ett intensivt arbete för att fylla alla bord och bäddar med vårspirande växter.

Zetas Trädgård I Victoria Skoglund

Borden med nävor är nästan helt fulla, likaså pionborden. Busk och trädavdelningens bäddar har magnolior i knopp och körsbärsträd i blom.

Zetas Trädgård I Victoria Skoglund

Här syns Annika fylla på vårt raritetsbord med olika slags sippor och ljuvligt blommande våradonis. Primulor, julrosor och funkior finns också på plats. Önskar ni köpa vår katalog så finns den i vår webbshop.

Välkomna in och hälsa på oss.

Kram V

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0