LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Vårfest med extra glans

2014-04-28 | Blandat

Jag brukar inte blogga om privata fester eller andra slags tillställningar. Men i fredags var jag och Johan på en vårfest utöver det vanliga. Olof Röhlander som är en stor inspiratör för mig när det gäller talets ädla konst, hade tillsammans med sin vackra fru bjudit in till en skimrande kväll. Sköna och roliga Karin Adelsköld har jag inte träffat på fyra år. Senast talade vi på 4-goods event på Rival. Ett kärt återseende kan jag lova er.

JAN_9619-XL

Bubblande champagne, cigarrlåda på balkongen, utsökta italienska delikatesser. En blandning av sköna trevliga glada människor. Det var länge sedan jag skrattade så mycket. Det blev tyvärr en tidig kväll då jag skulle upp till Nyhetsmorgon dagen efter. Men det sägs ju att man ska gå när det känns som man dansar för bra.

JAN_9644-XL JAN_9822-XL JAN_9872-XL

Här syns vackra Anna Röhlander och bästa Annika Malmberg som snart ska hålla säljkurs för mina kära medarbetare på Zetas.

JAN_9879-XL

En lysande värd Olof Röhlander som blivit utsedd till Årets talare 2011 och Årets föreläsare 2009. Läs gärna hans blogg!

345800876

Ibland är det så härligt att få slänga av sig blåstället. Sätta på sig finkläder och inte vara en skitig trädgårdsmästare utan en glittrande partyprinsessa. Tack Olof och Anna för er generositet och för att vi fick komma på er vårfest. Vi uppskattade verkligen ert engagemang och gästfrihet.

Kram Victoria

Foto: Jan Röhlander

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0