LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Vi bygger om ladan och har blivit med får

2018-07-24 | Öland, Victoria Skoglund

Jag gissar att ni alla lider i värmen och också är bekymrade över den extrema hettan som orsakar bränder och tragedier runt om i Sverige. Vi följer nyheterna från Öland och känner med alla drabbade. Här på Öland är det också skrämmande torrt. Björkarna har fällt sina blad och det ser nästan ut som det blivit höst.

Vår granne Bengt har sin sons får och lamm på ängen bredvid och betet minskar även där. Vi erbjöd vår stora äng bakom huset så nu är de insläppta till oss.

De är så fina och hälsar godmorgon med högljutt bräkande klockan sju varje morgon.

Det är så otroligt varmt och är väl inte riktigt någon nyhet. Men arbetet med ladan fortlöper morgnar och kvällar. Vi var och köpte öländsk kalksten i Gillberga i förrgår. Vi ska lägga dem som golv i ladan och jag tror det kommer att bli mycket fint.

Vi valde stenplattor i tre olika storlekar.

Vi hittade även två riktigt stora stenar som vi ska lägga framför dubbeldörrarna som entre. Tänkte jag skulle plantera gråtimjan som får krypa över och mellan stenarna för ett mjukare intryck.

Det är många som frågat om färgen på fönsterbågarna. Det är en linoljefärg med kod S 7010-R90B.

Ritning, glas och bågar har vi köpt från Swedengreenhouse. Samma leverantör som växthuset i Stockholm. ( ej sponsrad )

Även om inte ladan är klar har vi redan ätit middag här. Tagit ett svalt glas rose på eftermiddagen och njutit av atmosfären. Det känns redan så bra och både jag och Johan älskar att driva våra små hemmaprojekt i hamn. Vi är inte alltid sams..men i slutänden brukar vi ändå alltid konstatera att vi är ett bra team ihop.

Önskar er fortsatt fina sommardagar..dock med hopp om regn.

/ Victoria

 

 

 

 

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0