LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Vi poddar hela sommaren..

2021-07-21 | Podd, Victoria Skoglund

Jodå, vi fortsätter att spela in nya avsnitt under hela sommaren. Vi sitter i våra respektive sommarhus på Öland och på Dalarö. Och man måste vara litet lösningsorienterat för att få till bästa ljudet. Vi måste nämligen isolera oss och vår utrustning för att ljudet ska bli så bra som möjligt.

Här kommer lite bakom kulisserna när vi spelade in avsnitt 19 som kommer ut nu på fredag. Ett dahlia special där vi tar upp tvestjärtar, mjöldagg och snigelproblem.

Vårt sovrum på Öland blev inspelningsstudio, med kuddar, sänghimmel, fluffiga ljuddämpande täcken och en sovande assistent..Sigge…

Jenny riggade upp studio i vardagsrummet och soffkuddarna blev de perfekta ljuddämparna. Kan lova att vår producent Ellen var stolt över oss som lyckades fixa tekniken med mikrofoner, zoom apparater m,m.

Ni kan lyssna på vår podd RÖDAVITAROSEN här.

Mejla in era frågor och funderingar till : Rödavitarosenpodden@gmail.com

Vår podd sponsras av Readly som är en digital magasintjänst där ni kan hitta flera tusen både svenska och internationella tidningar. Perfekt under semestern då jag själv läser mycket när jag är på Öland. Utbudet är enormt och ni kan välja alltifrån inredning, mode, träning, mat och recept. Jag hittar flera av de exklusiva internationella trädgårdstidningarna här. Ni måste läsa Garden Illustrated som samlar de främsta inom trädgård från hela världen. Designers, otroliga trädgårdar och växtporträtt. Det är från det här magasinet jag hämtar mycket nya idéer och inspiration som jag sen omvandlar till min egen trädgård och arbetsplats. Här finns både gamla och nya utgåvor så det går att hitta hur mycket  trädgårdsinspiration som helst.

 Vill du prova Readly  är bara att ladda ner appen på din surfplatta, dator eller mobil och börja läsa kostnadsfritt under hela sex veckor!

Klicka här för att läsa fritt under sex veckor. 

Önskar er fortsatt fina sommardagar / Victoria

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0