LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Vinröda detaljer

2014-12-15 | Blandat

Både inne och ute har jag små vinröda detaljer. Utomhus har jag lagt några granatäpplen på trädgårdsbordet. En gren från perukbusken som inte tappat sina blad ännu. Vilken överlevare..allt för sin skönhets skull lyser den fortfarande upp vår trädgård.

Victoria Skoglund

I den stora rottingkorgen står ett stort skimrande ljus. Det blir så otroligt effektfullt när ljuset silar genom de grånande flätorna.

Victoria Skoglund

I fönstret ut mot sjön har jag hängt två nyponkransar som får hänga kvar även efter jul. Det är Peter Ödegaards far som gjort dem. De är doppade i paraffin och håller hur länge som helst. Tycker de känns tidlösa på ett fint sätt.

Brukar nästan alltid ha vita hyacinter, men har i år valt de blå. När jag var liten planterade alltid min mamma blå hyacinter i kopparkastruller och minns att jag älskade doften. ( Är ni känsliga för hyacintdofter så bör ni välja den vita som doftar minst av alla.)

Ju äldre jag blir desto viktigare blir mina doftminnen.  Smyckar ni era hem med minnen inför jul och högtider?

Kram V.

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0