LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Vinröda och svarta tulpaner i min trädgård

2018-09-26 | Lökar, Min trädgård, Victoria Skoglund

Jag vill visa er en tulpan jag tyckte mycket om som jag satte förra hösten. I den nedre delen av trädgården har jag valt olika sorters vinröda och svarta tulpaner. Den fransiga tulpanen ’Labrador’ är en mýcket elegant sort som blommade länge.

Extra vacker tillsammans med perukbuskes vinröda spirande blad. Jag kan dock inte svara på hur bra återkommande den är. Lökarna är mycket fina i år så jag kommer att unna mig fler av den i trädgården.  Klicka här. 

Jag satte en annan fylld mycket fin tulpan som heter ’Black Hero’ som var alldeles förtjusande. Den är tyvärr slutsåld på Zetas, men det finns en mörkt röd papegojtulpan som heter ’Black Parrot’ som jag vill rekommendera. Läs mer om den här. 

Tulipa ’Black Hero’

Tulipa ’Black Parrot’

Ja, den här tulpanen känner ni säkert till? Tulipa ’Queen of Night’ är en klassisk välkänd och bra återkommande sort. Vi har fått in nya fina lökar idag till extra bra pris. Klicka här. 

Jag minns inte vad den här sorten heter som jag satte i den stora järngrytan. Men kan tipsa om en sort vi har provat i kruka på Zetas som blev riktigt fin. Den heter ’Black Jack’. Klicka här. 

/ Victoria

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0